Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Crunch BMX 5.2C

o Navštíveno 5021x o
o 12.10.2008, 21:29 | andulik
Rozmyslam nad tymto repro.Tak by som chcel vediet ci ho niekto pozna???? a ako hra a tak podobne DIK

foto k příspěvku  od andulik

o 12.10.2008, 21:39 | Collin
Já je neslyšel jen starší GTR ale řekl bych že ti je tu hodně lidí doporučí. Zvlášt ted jsou fakt za dobré peníze.
o 12.10.2008, 22:12 | audioland.cz
Ty repra jsou za peníze co stojí fakt výborný. Byl jsem hodně překvapený jak hrají na rádiu, celkově zvuk i výšky jsou za ty peníze opravdu moc dobré. Na zesilovači zahrají ještě o něco lépe.

V této kategorii je doporučuju, navíc teď jsou v akci za super peníze, asi není co řešit :)

[ Link ]
o 12.10.2008, 23:37 | CarMedia.cz
Nejsou špatné, ale pokud chceš mít trochu variability nastavení, jemnější přednes, tak se tu nabízí ještě Kicx ICQ 5.2 [ Link ]

Když tak písni na ICQ 306011919, nebo na mail.. probereme co a jak a určitě něco vyberem..
o 13.10.2008, 00:02 | MaxxT
tyhle kompa jsou hodne dobry, co se tyce basu tak i vysek jsou hodne prijemny, za zminku bych dal i nove GTR ty maji jeste vetsi variabilitu, uvnitr vyhybky pomoci switchu a prepinac otoceni faze, to vse se tam ukryva. :-)

[ Link ]

tady jeste test (sice 16cm kompo v nemcine, ale alespon neco :-) )

[ Link ]
o 13.10.2008, 11:51 | Peta_R19
Revilohifi.cz: co je na kicx za větši variabilitu? nevidim příliš velký rozdíl, 25mm hedvábný výškáč, nastavení výšky 0, -3 -6dB a ještě je Crunch je Crunch :-)
o 13.10.2008, 11:59 | Frenkie
Hlavnim plusem je ted v CR luxusni cena [ Link ] , ale zvukove velmi dobre jak na radiu tak na zesiku ..... basy super , vysky pri spravnem nastaveni tez velmi dobre .... akorat dotaz co poslouchas za hudbu?
o 13.10.2008, 12:50 | CarMedia.cz
to Peta_R19: Crunch je Crunch je co? Crunch je podtřída Hifonicsu.. (To ovšem neznamená, že to je to samé, co Hifonics)
To můžu říct Sony je Sony..

A teď z konstrukce.. Když jsi ten dovozce, měl by jsi to vědět..

Z čeho je výškách Crunch BMX?
Kde si nastavíš úroveň výškového reproduktorů?

Tak o čem je Crunch? Já osobně mám raději harmonický projev reproduktoru, z "BUM CINK" jsem vyléčen.. :-)
o 13.10.2008, 13:54 | Peta_R19
Tak bum cink tyhle repra rozhodne nejsou, ti co vyzkoušeli tak mohou potvrdit. Materiál výškáče je soft mylar, a uroveň výškového repra lze nstavit po sejmutí krytu z výhybky switchem. Zde je obrázek:

foto k příspěvku  od Peta_R19

o 13.10.2008, 13:55 | Peta_R19

foto k příspěvku  od Peta_R19

o 13.10.2008, 14:53 | prohifi.cz
No, trosku opatrne s tou chvalou...

Mylarove vysky mely treba i Hertz DSK, ktere v testu skoncily s velkym naskokem posledni pred ostatnimi prave kvuli rezavym vyskam

mylar je material vysek reproduktoru nejzakladnejsich trid a treba pro tanecni hudbu proc ne, ale na rockovou, popovou nebo treba jazzovou hudbu je Kicx jina kvalitativni trida
o 13.10.2008, 15:48 | andulik
fuha dik za komentare. Pocuvam skor hiphop.Tak neviem ci tie crunch alebo kicx
o 13.10.2008, 15:54 | Collin
Větší zkušenosti budou s Crunch páč ty Kicx se tu moc ještě neprodávají. Jsou strašně vychválené, také bych je rád slyšel a udělal si vlastní názor.... :))
o 13.10.2008, 16:00 | Bladzej
no mam přesně tenhle typ, jenže 16tky a zvuk maj opravdu pěknej. zatim sem je teda ještě nedal do auta ale hnal je na věži. posloucham metal a že by výšky řezaly to sem nějak nezaregistroval.
o 13.10.2008, 16:26 | Collin
Kája: A ty jsi slyšel Kicx?
o 13.10.2008, 17:19 | Frenkie
tak na hip-hop jsou Crunche suprovy, jako na metal, rock apod. bych je asi nedaval,ale jinac stojim za Crunchema .... Milane, kamos ma GTRka na radiu a posloucha prevazne radio a je s nima velmi spokojenej, jen sme ted o vykendu doladovaly vysky pac kdyz je zapojoval tak nechal nastaveni jak je koupil a zdaly se mu vyrazny
o 13.10.2008, 17:51 | prohifi.cz | Upraveno: 2008-10-13 17:55:02
chtelo by to spise nazory lidi, co slyseli oboje reproduktory, protoze at clovek koupi cokoliv, tak pres 1500 Kc cca je vse lepsi nez originaly (az na vyjimky), takze by to chtelo spise lidi, co slyseli oba modely, at se k tomu vyjadri. Tech bude ale mimo prodejce velmi malo... :-(

2 Frenkie: ono samozrejme zakaznici budou spokojenejsi, je zde spise otazka, zda by za stejne penize nebyli s necim jinym spokojenejsi

nemyslim to spatne, ale nazory lidi, kteri slyseli pouze jednu znacku mi neprijdou jako objektivni...
o 13.10.2008, 18:30 | CarMedia.cz
je spokojenost a spokojenost.. nebudu tu bezhlavě hájit jen jednu značku, ale..

Jak tu již bylo řečeno, právo soudit tu má jen ten člověk, který slyšel oboje, o čem se tu bavíme.. Obhajovat tu nějakou značku létami (mimochodem Crunch přišel na český trh minulý rok, což se mě nezdá jako obrovská tradice), nebo frází crunch je crunch se mě zdá nesmyslné, obzvláště od prodejce (dovozce)..

Je asi na každém člověku, čemu dá přednost. hodně lidí dá přednost designu, který nehraje, hodně lidí upřednosňuje právě hedvábí, někdo ušetří a investuje do instalačního materiálu tak, aby z reproduktorů dostal maximum, co umí..

Jinak jsem zde nenapsal, nebo si toho nejsem vůbec vědom, že jsou Crunch BMX špatné.. Napsal jsem zde svůj názot ovlivněný zkušeností. BMX bych asi nesrovnával s DSK díky konstrukci vyhybky, ale materiál výškového reproduktoru skutečně není nejšťastněji zvolený..A co se týká basů.. už vidím, jak u Crunch valí celé pásmo i při vyšší hlasitosti, prostě ho bude mít ořezané na 80Hz, aby to vůbec zvládlo, obzvláště u 130mm středobasů..
o 13.10.2008, 19:26 | Collin
Kája: A mohu vědět jakou řadu? Zajímá mě jak to vidí ostatní. Už sem slyšel že Kicx néní až taková hitparáda. Tak mě zajímají názory těch co slyšeli.
o 13.10.2008, 19:42 | Collin
Jj na netu sem viděl ICq,STC,GFQ,PRO. Právě chci koupit za dobrou cenu ty ICq.
o 13.10.2008, 20:08 | Collin
No popravdě Herz jako repro nemusím. Sám nevím proč ale nějak mě nesedí. Ale cena je opravdu pěkná.
o 13.10.2008, 20:10 | Frenkie
to Kaja tak ty Hertz jsou za tu cenu bezkonkurencni, uz predchozi byly velmi dobre, osobne na ne nedam dopustit
o 13.10.2008, 21:26 | martin.dusa
Mám v autě MXB 6.2C na zesíku a hrajou fakt super! Předtím jsem měl základní kompa od u-Dimension a změna fakt veliká! Můžu jen doporučit
o 14.10.2008, 09:15 | CarMedia.cz
to Kája_595: Kicx ICQ není základní řada. U nás prodávaná nejnižší řada je STC. Cenově je na tom ale zase někde jinde, že.. :-) [ Link ]
o 15.10.2008, 00:21 | audioland.cz
Já mám pocit, že si teda ty Kicx ICQ objednám přes jednoho, nebo druhého prodejce v ČR a udělám si srovnání na stejném rádiu i třeba zesilovači s kompama BMX nebo GTR. Ať tady jedna strana nevykládá, že Kicx je nejlepší na světě a druhá opak. Sice si myslím, že to bude podobný, ale rád se o tom nechám přesvědčit, že jsou tak vynikající za 1700,- a lepší než Crunche BMX, popřípadě Helixy, ktery stojí stejně.

Revilo: Léty prověřená značka asi neznamená rok v ČR ale mnoho let v USA, Německu apod. Takže nevím, které tvrzení je nesmyslné. Jestli jsi tu značku do té doby neznal, tak za to nemůžu. Nehledě na to, jak píše Kája, že Crunch se hodně posunul dopředu a je to někde jinde než před pár lety.

Spíš mě přijde podivný to, že se skoro nedá najít nic od značky Kicx na německých, nebo jiných evropských eshopech, když je to taková bomba. Proč v Německých časopisech produkty Crunch často vyhrávají testy, jsou to jedny z nejprodávanějších věcí apod? Mám za to, že když je něco dobré, tak se to prodává. Ale třeba se pletu a uznávám, že jsem neznalý co se týče této značky.

Klidně mě ukamenujte, ale spíš mě přijde tohle podivné než tvrzení, že Crunch je prověřená značka...
o 15.10.2008, 22:49 | CarMedia.cz
Palmer.. ach jo.. že si nedáš pokoj.. Tahle tvoje demagogie mě vážně překvapuje..

1) Vážně si myslíš, že Kicx je značka, která vznikla dnem, kdy se začla prodávat v ČR?

2)Ještě dnes si pamatuji, jak jsi ode mě kupoval monoblok od hifa.. myslíš si, že neznám tyto značky? Osobní zkušenosti s nimi mám jistě delší, než ty.. :-)

3) když ti dám vedle sebe krabičku sirek z USA a z Ruska, kterou si vemeš? Možná by stálo za to si popřemýšlet a říct si, co lidi v ČR více zajímá, jestli sortiment z USA nebo z Ruska.. Je prostě fakt, že každý hledá značky směrem za západ (bohužel i ty), to že je něco jakoby z USA neznamená, že je to nejlepší na světě.

Zkus si schválně obrátit několik produktů od různých značek obráceně, nebo se podívej na krabice kde je to vyrobeno.. :-)

P.S. zkus se mrknout na e-shopy z východu.. tam jsou zas všude.. :-)
o 16.10.2008, 01:15 | audioland.cz | Upraveno: 2008-10-16 01:20:39
Nechápu kde bereš ty nápady.

1) kde jsem napsal, že si myslím, že Kicx vznikl dnem co se objevil v ČR?

2) Co má s tématikou společnýho, že jsem koupil monoblok od Hifa? To znamená, že tu značku znáš dýl? :) a i kdyby, o co jde? Myslím, že jsi stejně starý jako já a zřejmě jsme oba začali s autohifi podobně, já měl první Hifo v autě před 7 lety, ty třeba tlakařinu od Emphaseru, nechápu co to sem taháš, to je prostě vývoj.

3) Já hledám značky směrem na západ? To, že jsi možná slyšel že plánuju komplet JLA, neznamená, že jsem nějaký zastánce USA, mimochodem repra mám z Izraele, taky západ, že. Ale vidím, že jsi mě odsoudil a jsi přesvědčený, že bych si vzal USA sirky :) Nepotřebuju od tebe poučení, že vše z USA není nejlepší na světě, nikdy jsem si to ani v nejmenším nemyslel a především mě o tom ani nenapadlo přemýšlet.

Já nemám zájem se tady s tebou hádat, myslím, že jsem jasně napsal, že si ty repra rád koupím a že je neznám.

Možná sis neuvědomil, že co jsem napsal byla pouze reakce na to, že dle mě napadáš Péťu i Káju, chytáš je za slova a překrucuješ to. A to cos napsal mě už je jen vyvrcholení nesmyslů, které se netýkají absolutně ničeho co tu řešíme, ale jen další pokus o chytračení. Asi jsem idiot, že jsem vůbec reagoval.

Nemám nic proti tobě a myslím, že jsem nidky neměl a předpokládám, že to je oboustranný.

Ty sis rejpl do Káji s Crunchem, já si rejpl do tebe s Kicxem, jen o to tady jde! Trošku mě mrzí, že jsi začal psát uplný nesmysly o USA apod, ale to je tvoje věc. Doufám, že nemáš potřeby to dál rozebírat, kdyžtak moje ICQ máš, tohle nikoho nezajímá.
o 16.10.2008, 17:45 | CarMedia.cz
jj, probereme to na ICQ..
o 16.10.2008, 17:55 | danix.m
Sorry že vám do toho zasahuju:)ale rád bych se připoji a dověděl jaký je rozdíl mezi compama od crunch z řady GTR a BMX...jsou tam nějaké rozdíly??Dá se říct že některá compa jsou lepší??
o 17.10.2008, 22:29 | CarMedia.cz
nové GTR mají na vyhybce ještě možnost otočení fáze a podle poslechu bych řekl, že budou mít na výšky nižší děličku.. tuto informaci ale nikde výrobce nezveřejňuje.. Možná by to mohli potvrdil kluci z maxx..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3915 sekund.